Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Rendeld meg kedenc babzsákod, hogy biztosan megkapd még karácsony előtt

5 oka arra, hogy miért kell neked babzsákfotel

Bálint Richárd
2021. 03. 12. 17:30:12
5 oka arra, hogy miért kell neked babzsákfotel

Mióta emberek élnek a földön a globális erdők mérete 46%-al csökkent. Évente kb. 15 milliárd fát vágnak ki, ami valljuk be nem éppen egy kis szám és ez folyamatosan csak növekszik. Ezeknek a legnagyobb része a bútoriparban végzi.

Ha szórakoztató, környezetbarát és egészséges fotelre vágysz, akkor babzsákfotelre van szükséged!

Olvass tovább, ha többet szeretnél megtudni a babzsákfotelekről és azok sokféle felhasználási módjáról.

Nincs több izom- és ízületi fájdalom

Izom- vagy ízületi fájdalmaktól szenvedsz? A napi rendszerességgel használt székek nem csak kényelmetlenek néha, de a hátfájás is gyorsan előkerül. Egy nagy nyugágy persze segít megoldani a problémát és nagyon jól is néz ki. De legyünk őszinték, abból is ugyanúgy tudnál otthonról dolgozni napközben vagy esetleg kikapcsolódni a tv előtt?

Sokféle anyaggal szoktak feltölteni egy babzsákot, kezdve a különböző textil darabokkal vagy ilyen-olyan gyengébb minőségű darabolt szivaccsal. A polisztirolgyöngy legnagyobb előnye ezekkel szemben, hogy úgy kínál stabil tartást használat közben, hogy felveszi a tested alakját és egy erős alátámasztást kap.

A babzsákfotelben ülve egy újfajta relaxációs élményben van részed, miközben enyhíti a nyak és a vállban lévő feszültséget is a tartásának köszönhetően. Mivel a tested alakjához igazodik ellenben pl. egy ülőgarnitúrával vagy fotellel, remeke alátámasztást kap a gerinced és így folyamatos használat után enyhülhetnek a gerincfájdalmak vagy teljesen megszűnhetnek. Nem utolsósorban, ha olyan kialakítást választasz, ami elég nagy a testalkatodhoz akkor még a kartámasz és nyaktámasz is rögtön a rendelkezésedre áll.

Környezettudatos választás

Te sem szeretnél gondolom hozzájárulni, hogy tovább pusztítsuk az élővilágunkat. A legtöbb babzsákfotel szövetből készül. Itt jogosan gondolhatod, hogy rendben, de ez mégis mitől lesz környezetbarátabb? A válasz nagyon egyszerű. Mivel odafigyelünk, hogy az anyagminőség ne a legalacsonyabb legyen, így a termékeink nem is 1-2 évre készülnek.

A legtöbb zsákot polisztirolgyöngyel vagy memóriahabos szivaccsal töltik fel (utóbbinak azért elég keményen meg kell fizetni az árát, nem egy olcsóság). A legnagyobb előny itt is, hogy évek múlva, ha esetleg elkezdik veszíteni az alakjukat a polisztirolgyöngyök akkor nem kell kidobnod a babzsákfotelt vagy szakemberhez futnod, hogy súlyos összegekért csinálja meg neked. A babzsákfotel árának töredékéért tudsz venni utántöltéshez polisztirolgyöngyöt, így biztosítva azt, hogy még használhasd.

Sokoldalú

Rengeteg színben, méretben és formában kaphatóak a babzsákfotelek. A kisebb darabokat simán tudod tárolni szekrényben, a tetőtérben vagy a garázsban és elég akkor elővenned, ha jönnek a vendégek. Gyorsan és könnyen körberakod őket a nappaliba és máris mindenkinek jut kényelmes hely. Gondolj csak bele milyen rossz az amikor tele van a kanapé már a vendégekkel és néhánynak csak egy kényelmetlen merev széket tudsz adni.

Nincs hova rakni a süteményeket vagy a felszolgálni kívánt italokat mikor összegyűltök a családdal vagy a barátokkal? Erre is van egy remek megoldás. Használj erre a célra egy puffot. Ezek direkt tömörebbre vannak tömve, mint egy átlagos babzsákfotel. Rakd ahova szeretnéd és egyszerűen csak helyezd el rajta a tálcát amin ott van minden földi jó. :)

Furcsa pózokban szoktál ülni? Ennél a terméknél nincs olyan, hogy furcsa pózban ülsz. Feküdhetsz az oldalán, a tetején, ha szeretnél el is feküdhetsz rajtuk vagy csak simán ülsz, minden rajtad múlik.

Szórakoztató és stílusos

Lehet szó felnőttekről, tizenévesekről vagy egészen kicsi gyerekekről mindegyik szereti a babzsákfoteleket. Szinte minden stílushoz passzolnak és egy kis nézelődéssel  megfelelő színűt is egyszerűen megtalálhatod. Egyszerre vidámak és stílusosak. :)

Van esetleg egy olvasó szobád ahova szeretsz elvonulni és kikapcsolni egy kicsit? Na egy babzsákfotelben simán tudsz csak az olvasás élményére koncentrálni és nem kell azzal foglalkoznod, hogy már megint nehéz tartani a könyvet és fáj a nyakad, ha hason olvasod a hátad pedig, ha ülve görnyedve hajolsz a könyv fölé.

A babzsákfotelek tartósak

Az egyik legjobb dolog bennük az maga a tartósság és időtállóság. Nem kell kiabálnod a gyerekkel, hogy ne mászkáljon fel a bútorra vagy éppen szálljon le arról. A gyerekeknek szánt darabok legjobb tulajdonsága, hogy akár ők is foghatják és vihetik magukkal oda ahol éppen játszani szeretnének. Közben pedig nem kell attól tartanod, hogy valami élesbe vagy hegyesbe beveri a fejét.

A dupla huzatnak köszönhetően pedig, ha bármilyen kosz éri a babzsákfotelt egyszerűen csak lehúzod a külső huzatot és bedobod a mosógépbe, hogy később is olyan tisztasággal ragyoghasson akár az új.

 

 

 

linkpont
Az oldal tetejére